Jelek

IBA Protective Driving kurzus Júniusban!

Az IBA 2016 Június 21-24. között tervezi a következő nemzetközi Protective Driving kurzusát. Ezt követően egy októberi időpontban haladó kurzust is tervezünk tartani, ahol a már begyakorolt technikákat egy-egy közismert merénylet felépített helyszínén próbálják ki a résztvevők.

https://www.facebook.com/243414372510989/videos/294208537431572/

Egy kitalált lény miatt késelt a 12 éves lány - Okkultizmus és gyerekgyilkosság

Két 12 éves amerikai lányt (Morgan Geyser és Anissa Weier) azzal vádolnak hogy a barátnőjével kitervelték a velük egyidős osztálytársuk meggyilkolását, csak hogy egy kitalált internetes karakter kedvére tegyenek vele.

Részeg diák késelt halálra négy embert a metrón

A tajpeji metrón a csúcsforgalomban gyilkoló fiatal azt mondta, hogy gyerekkora óta készült tettére.

Egy ittas egyetemi hallgató késsel támadta meg utastársait a tajpeji metróban, s legalább négy embert &ou

Riport

A 2014 május 1-3-án megrendezett Protective Driving kurzus elméleti képzéssel indult Budapesten az IBA központi oktatóközpontjában, ahol a azokkal az elkerülő, menekülő és konfrontáló vezetési technikákkal ismerkedtek a résztvevők, melyeket a merényletelemzések során lehetséges megoldásként azonosítottak.

Iskolai ámokfutó gyilkolt Brazíliában

13 diákot lelőtt egy iskolában az intézmény egykori tanulója. A Rio de Janeiro-i elkövető végül magával is végzett

Tizenhárom gyermek meghalt, több mint húsz megsebesült abban a Rio de Janeiro-i általános iskolában, a

Terrortámadás érte a Molt Pakisztánban

Február közepén terrortámadás érte a Mol pakisztáni egységét, de a berendezésekben nem esett kár. A támadók rakétákkal lőtték a telephelyet. A február 12-ei eset után Lipták Ernő, a Mol helyi vezetője tárgyalásokat folytatott az illetékes pakisztáni minisztériummal, hogy a védelem megerősítését kérje.

Robbanthatsz, még ha nem is tudsz róla!

Robbanthatsz, még ha nem is tudsz róla!

Sört rendelt, majd pörköltet, majd még egy sört az az idős, csehül beszélő úr, akinek aztán felrobbant az aktatáskája. "Valaki belerakott valamit a táskámba" - mondta a robbanás után. A rendőrség nem akar spekulálni, hogy bűncselekmény történt-e.

Álrendőr

Álrendőr

A BBC szerint legalább 50 emberrel, köztük tizenegy rendőrrel végzett egy öngyilkos merénylő szombaton a dél-iraki Bászrában, aki rendőrnek öltözve, hamis rendőrigazolvánnyal egy ellenőrző pontnál hozta működésbe a testére erősített robbanószerkezetet a mecsetbe tartó síita zarándok között, az arbain vallási ünnep végén.

Tartalom átvétel
no more spam