IBA tagság

 

A, Az International Bodyguard Association tagságot kínál azoknak a testőröknek akikIBA tanfolyamokat végeztek a FULL kategóriában. A kategórián belül tagsági igazolványt nyernek mindazok, akik alapkurzust végeztek és tagnak jelentkeztek, befizetve az:

 

1 évre UKL 60

2évre UKL 100

3 évre UKL150

vonatkozó tagdíjat. Az a testőr, aki az elvégzett tanfolyamokból 200 órányi gyűjtött Full Member státuszba kerül, amit az IBA igazolvány és egy sorszámozott jelvény kiadásával jelöl ill. regisztrál.

B, Az International Bodyguard Association tagságot kínál azoknak a testőröknek akik nem IBA tanfolyamokat végeztek de szakemberként esetenként együtt dolgoznak IBA tagokkal ASSOCIATE kategóriában. A kategórián belül tagsági igazolványt nyernek mindazok, akik tagnak jelentkeztek, befizetve az:

1 évre UKL 60

2évre UKL 100

3 évre UKL150

C, Az International Bodyguard Association tagságot kínál azoknak partnereknek, barátoknak és szimpatizánsoknak akik nem szakemberként de esetenként együtt dolgoznak IBA tagokkal SOCIAL kategóriában. A kategórián belül tagsági igazolványt nyernek mindazok, akik tagnak jelentkeztek, befizetve az:

1 évre UKL 60

2évre UKL 100

3 évre UKL150

A megújuló IBA Hungary tagsági rendszer nem válik külön az IBA HQ tagsági rendszerétől, azonban a magyar tagok számára többletszolgáltatásokat kívánunk nyújtani. Az új rendszer lehetőséget biztosít a magyar tagoknak, hogy az IBA Hungary által szervezett fórumokon és konferenciákon, az IBA által kiírt pályázati munkákon keresztül, aktív résztvevői és alakítói legyenek az International Bodyguard Association-re kezdetetektől jellemző szakmai műhelymunkának. A nemzeti igazgató előadásában megemlékezett arról, hogy az IBA eredetileg egy, a testőrök számára létrehozott ötlettárként indult és ezt a hagyományt kívánja folytatni a továbbiakban is.

 

no more spam