Robbanthatsz, még ha nem is tudsz róla!

Robbanthatsz, még ha nem is tudsz róla!

Sört rendelt, majd pörköltet, majd még egy sört az az idős, csehül beszélő úr, akinek aztán felrobbant az aktatáskája. "Valaki belerakott valamit a táskámba" - mondta a robbanás után. A rendőrség nem akar spekulálni, hogy bűncselekmény történt-e.

Robbanás rázott meg egy éttermet Prága központjában csütörtök este, jelentette a CTK cseh hírügynökség. A rendőrség tájékoztatása szerint az U Ceskeho lva nevű belvárosi kocsmában egy betérő vendég aktatáskája robbant fel. A rendőrség szóvivője, Jolana Cihova nem kívánt találgatásokba bocsátkozni arról, hogy bűncselekmény történt-e.

A kocsma pultosa szerint egy idősebb, csehül beszélő és furcsán viselkedő vendég aktatáskája robbant fel. "Az úr egy pohár sörért jött. Aztán pörköltet rendelt, és még egy pohár sört, aztán felrobbant a táskája" - nyilatkozta.

"Valaki belerakott valamit a táskámba" - mondta a vendég a robbanás után a pultosnak.A robbanásban négyen sérültek meg, köztük az aktatáskás úr is. Az egyik áldozat súlyos lábsérüléseket szenvedett, őt kórházban ápolják. A többieket a helyszínen ellátták.

A helyszínt átvizsgálták a bombaszakértők és a bűnügyi helyszínelők. A rendőrség szerint új értesülések a következő órákban nem várhatóak.

no more spam