Autós üldözés az M5-ösön

Autós üldözés az M5-ösön

Autósüldözés az M5-ösön szemben a forgalommal

Szombaton délelőtt az M5-ös autópálya 27. kilométerénél egy szürke Peugeot utasai megállítottak egy arra haladó román rendszámú személygépkocsit azt színlelve, hogy az autójuk elromlott és segítséget kérnek. A leállított autó sofőrjének figyelmét elterelték, majd eztkövetően kilopták a kocsiból a sofőr iratait és értékeit.

 

Az esetnek volt szemtanúja is, aki értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező rendőrök megpróbálták megállítani a Peugeot-t, ám az a leálló sávban, a menetiránnyal szemben, az 50. kilométer közelében elmenekült.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Wow!

Nálunk forgatják Cobra 11 új évadát? Hát nem elég nekünk az az öröm amit egyébként is átélhetünk hazánk útjain?

Az ilyen bűnözők nélkül is maga a csoda amit láthatsz.

Amikor megkaptam a jogsimat, remegtem a gondolattól is, hogy most aztán majd miként boldogulok egyedül a volán mögött. Pár hét alatt rájöttem, hogy nincs mitől tartanom, mert a közlekedési morál, illetve a KRESZ ismeret annyira a béka feneke alatt van, hogy köteteket lehetne megtölteni a történetekből amik megesnek az emberrel vezetés közben.

Szinte naponta láttam sofőröket, akik főútvonalon haladva, minden sarkon megadták a jobbkéz-szabályt, mivel egyáltalán nem nézte a közlekedési táblákat.
A másik, amikor főútvonalon haladtam, és stroptáblás keresztutcánál úgy hajtott át előttem egy kocsi, hogy

1. a fickó mobilozott
2. nem is lassított a kereszteződésnél
3. körül sem nézett

Az volt a szerencséje, hogy én mentem arra, nem egy platós IFA. :-/

"Tudod mi az a parancsnoki lánc? Az, hogy fogok egy láncot, és addig ütlek vele, amíg fel nem fogod, ki itt a rohadt rangidős." Jayne

autópálya

Velem is előfordult már,hogy valaki segítséget kért. Kiszálltam,ajtó nyitva,tárca,kulcs, gps a kocsiban... Ezek után mindent kiveszek,bezárom a kocsi ajtaját és úgy nézem meg,mi a helyzet. Ejh de gáz.És az is,hogy a rend derék őreit le lehet rázni. Talán nem is szürke hanem egy fehér Peugeot volt,egy bizonyos marseille-i taxi...

no more spam